Menneenä keväänä Helluntaiseurakuntien musiikki ry:n järjestämänä koettiin JOY-kuoropäivä Tampereella. Kuorolaisia kokoontui eripuolilta Suomea täyslavallisen ja kuorolaulamisen ILO sytytti laulajat ja bändin soittajat!

Nyt olemme yhdessä pastori Pekka Havupalon, Silta-kuoron, Jukka-Pekka Kuokkasen, CHOICE-kuoron, Ritva-Kaisa Poutasen sekä seurakunnan muiden lauluryhmien kanssa kutsumassa kaikkia kuoroja ja laulajia uudelle JOY-päivälle Turun Helluntaiseurakuntaan! Kuoropäivä pidetään lauantaina tammikuun 27. alkaen klo 12.00. Kaikki lauluhaluiset ovat tervetulleita mukaan!

JOY-laulut toi aikanaan Jukka Palonen mukanaan Suomeen ja laulut sytyttivät tullessaan kuorot Jumalan läsnäolon tuntuun ja laulamisen iloon! ”On hienoa, että laulut elävät ja voivat hyvin edelleen, siunaavat ja yhdistävät meitä”, toteaa Jukka Palonen nyt Joy-nuottivihon esipuheessaan, ”laulamisen iloa isolla iillä!”
Kuoropäivällä laulettavat laulut löytyvät HSM:n julkaisemasta Joy-lauluja vihosta. Laulajien on tarkoitus valmistautua kuoropäivään opettelemalla laulut etukäteen nuottivihon ja lauluista tehdyn cd:n avulla. Nuottivihko ja cd on tilattavissa netistä hsm@hsmry.fi tai p. 0409355353/ Irmeli Kempas (tekstiviestilläkin).

Kuoropäivän päätteeksi klo 18.00 on kuorolaulun iltajuhla RIEMUHUUTO HERRALLE!
Ilmoittautumisia ottaa vastaan mielellään Pirkko, pirkko_hyttinen@hotmail.com!

TERVETULOA mukaan!

HSM:n puolesta ILOLLA mukana Turussa Pirkko Hyttinen, Markku Sandberg, Jarkko Makkonen, Irmeli Kempas