JOY-laulut innostavat jälleen!

1980-luvulla muusikko ja musiikintaitaja  Jukka Palonen kokosi nuorisoa yhteen tuoden mukanaan lauluja, joita kuorona orkesterin säestyksellä sitten harjoitettiin ja laulettiin. Niitä alettiin kutsua JOY-lauluiksi. Ne säteilivät ympärilleen ennenkuulumatonta iloa niin laulajille kuin kuulijoillekin. Laulut jäivät elämään monien sydämiin pitkiksi ajoiksi ja nyt n. 30 vuoden jälkeen ne ovat jälleen nousseet elämään. Niiden hehku ei ole haalistunut, vaan sama evankeliumin ääni ja Jumalan läsnäolo paistaa niistä läpi!  

Helluntaiseurakuntien musiikki ry on järjestänyt JOY-kuoropäiviä aikaisemmin Tampereella keväällä 2017 ja Turussa tammikuussa 2018.

Ilo, riemu ja yhteyden kokeminen ovat olleet päällimmäiset tunnelmat näillä kuoropäivillä   Siis juuri sitä, mitä evankeliumi itsessään on!Tammikuussa 2020 on Lahden vuoro JOY-lauluille!

JOY-kuoropäivä pidetään la 18.1.2020 Lahden helluntaiseurakunnassa, Kiveriönkatu 1.  Sinne ovat kaikki laulajat ympäri Suomea tervetulleita!

Päivän päätteeksi klo 18.00 koko kuoro laulaa RIEMUHUUTO HERRALLE-tilaisuudessa bandin säestyksellä.

Ideana on, että laulajat hankkivat itselleen HSM:n kustantamat nuotit ja harjoittelevat stemmansa etukäteen ennen kuoropäivää, jotta päästään harjoittamaan heti koko kuorolla.  CD:n kuuntelu auttaa stemmojen harjoittelussa. 

Kaikki kuorot ja yksittäiset laulajat TERVETULOA MUKAAN!

Helluntaiseurakuntein musiikki ry:n kustantama nuottijulkaisu JOY sekä JOY-CD on tilattavissa Irmeli Kempaksen kautta: irmelikempas@gmail.com tai tekstiviestillä p. 0409355353.

Jokainen laulaja hankkii itselleen ao nuottivihon!  Hinta: nuottivihko 12€ / jäsenille 10€, nuottivihko+CD 17€/ jäsenille 15€. 

toimitus