Musiikkikoulutus Soundcheck

IK-opiston musiikkikoulutusviikonloppuihin on syksyn aikana osallistunut mukava joukko seurakuntamusiikissa mukana olevia ympäri Suomea ja eri kirkkokunnista. Yksi tavoitteista onkin musiikkiväen verkostoituminen ja kokemusten jakaminen!

Kevätlukukaudella 2019 tammikuun 25.-27. Lasse Heikkilä johdattaa musiikin sovittamisen maailmaan. Jos teet sovituksia niin varaa paikkasi viimeistään 11.1! Maaliskuussa on miksaajille ja seurakunnan äänentoistosta kiinnostuneille ihan oma viikonloppunsa Jarkko Makkosen johdolla (lue myös Jarkon kirjoitus seuraavalta sivulta). Huhtikuussa on mielenkiintoinen viikonloppu jossa Nina Åström avaa aihetta ”kristitty musiikintekijä lavalla ja lavan ulkopuolella”. Voit ilmoittautua myös yksittäiseen viikonloppuun.

Koulutus on suunnattu seurakuntien musiikkityössä mukana oleville, omaa musiikkia tekeville ja seurakuntien ja musiikkiryhmien vastuuhenkilöille. SOUNDCHECK on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.
Seurakunta: innosta ja lähetä musiikkivastuunkantajat mukaan koulutukseen! Koulutus antaa mahdollisuuden kehittyä ja löytää uusia ideoita seurakunnan musiikkityöhön.

toimitus